Restaurante

La MyContinental Sibiu acordăm o atenție deosebită gusturilor culinare. Astfel, restaurantul MyBistro își întâmpină oaspeții cu un meniu diversificat și elegant, ce conține preparate din bucătăria românească și internațională. Barul de zi, aflat în apropierea recepției, oferă oaspeților o gamă impresionantă de băuturi, alcoolice și non-alcoolice, pentru a acoperi o varietate cât mai mare de gusturi. Atmosfera caldă și convivială, designul modern și funcțional, transformă momentele petrecute aici în clipe de relaxare.

mybistro

MyBistro

Dorința noastră este de a oferi oaspeților preparate culinare deosebite. Astfel, meniul restaurantului MyBistro Sibiu este atent conceput, atât în ceea ce privește calitatea ingredientelor, cât și în ceea ce privește diversitatea preparatelor. Specificul restaurantului este deopotrivă românesc, cât și internațional, iar lista de băuturi se asociază perfect cu preparatele disponibile în meniu.

Vezi meniul

bar de zi

Bar de zi

Într-un ambient cu multă lumină naturală, plante colorate și mobilier în stil practic și minimalist, barul de zi ispitește oaspeții hotelului la scurte momente de relaxare și odihnă. Scopul meniului bogat în varietăți de ceaiuri, cafea, vinuri și băuturi alcoolice, este de a vă oferi clipe de relaxare în timpul sejurului dumneavoastră în Sibiu. Terasa aferentă barului, deschisă în anotimpul cald, este un alt loc în care puteți savura unul dintre preparatele incluse în meniu.

Vezi meniul