Evenimente private

Hotelul MyContinental Sibiu este alegerea potrivită pentru organizarea celor mai importante evenimente din viața dumneavoastră. MyContinental Sibiu are o localizare privilegiată pe bulevardul Dumbrăvii, fiind foarte aproape de centrul istoric al orașului Sibiu.

Punem la dispoziția dumneavoastră mai multe săli de evenimente în care se pot organiza nunți, botezuri sau petreceri aniversare. Alegerea unei săli pentru evenimente private este condiționată de capacitatea acesteia, de posibilitatea personalizării meniului și de accesibilitatea locației. Sala Faust este modulară, adaptabilă în funcție de numărul de participanți, iar sala Turandot poate găzdui până la 80 de persoane la masă.

Echipa noastră este formată din profesioniști cu experiență în domeniu și va fi alături de dumneavoastră în toate etapele evenimentului, astfel încât, la final, să primiți mulțumiri și felicitări din partea invitaților. Decorul modern și relaxant, servirea fără cusur și preparatele impecabile ale Chefului, contribuie la succesul evenimentului și la completarea albumului cu amintiri.

Pachetele și ofertele noastre pot fi configurate pentru orice tip de eveniment privat, având astfel posibilitatea de a ne adapta propunerile în funcție de preferințele și nevoile dumneavoastră.

restaurant nunta

Restaurant nuntă Sibiu

până la 130 pers. 3 săli

Cele mai mici detalii sunt permanent în atenția noastră pentru a asigura reușita petrecerii dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să vă relaxați, să vă bucurați de prezența celor care vă sunt alături, iar de restul ne vom noi, echipa MyContinental. Vă așteptăm la noi în cazul în care vă aflați în căutarea unui restaurant de nuntă în Sibiu.

Cere ofertă
Descriere

MyContinental pune la dispoziția clienților mai multe săli de nunți în Sibiu.

Sala Faust este situată la etajul 1 al hotelului, are o suprafață de 234 de metri pătrați și poate găzdui nunți cu până la 130 de persoane. Datorită pereților modulare, sala este potrivită și pentru petreceri restrânse de până la 48 de persoane. Sala pentru nuntă are lumină naturală și ieșire pe terasă, este dotată cu aer condiționat, iar primirea invitaților se face prin foyer-ul impresionant al sălii.

Sala Turandot poate fi o altă opțiune potrivită pentru o nuntă mică din punctul de vedere al  numărului de invitați. Situată tot la etajul 1, cu acces la foyer și la terasa aferentă acestuia, sala Turandot este potrivită pentru nunți la care pot participa maximum 80 de invitați.

Meniurile sunt concepute pentru a satisface chiar si cele mai exigente gusturi și avem posibilitatea de a ne adapta în funcție de preferințele și de nevoile dumneavoastră. Propunerile noastre pentru meniuri tradiționale sau inspirate din bucătăria internațională pot fi personalizate și în funcție de tematica evenimentului.

Beneficii

Pe lângă variantele personalizate de meniuri și flexibilitate din partea echipei, mirii primesc din partea hotelului MyContinental Sibiu, următoarele cadouri:

  • vin spumant la întâmpinarea oaspeților;
  • o noapte de cazare în cameră dublă superior oferită mirilor pentru noaptea evenimentului;
  • 2 locuri de parcare gratuite;
  • tarife speciale la cazare pentru invitații care doresc să rămână în hotel în noaptea evenimentului;

petreceri aniversare

Petreceri aniversare Sibiu

până la 130 pers. 3 saloane

Avem oferte speciale pentru aniversări și onomastici, astfel încât ziua ta să fie una memorabilă.

Cere ofertă
Descriere

Petrecerile aniversare sunt mereu o ocazie specială pentru sărbătorit, iar în acest sens, meniurile noastre vor fi adaptate în funcție de cerințele speciale ale fiecărui eveniment, dar și în funcție de bugetul alocat.

Toate sălile potrivite pentru petreceri aniversare sunt situate la etajul 1 al hotelului, iar în funcție de numărul de invitați, puteți alege între sala Faust și sala Turandot.

 

 

Beneficii

Meniu personalizat

Venim în întâmpinarea cerințelor speciale ale fiecărui client și personalizăm meniul în funcție te temă, gusturi și buget. Bucătarii noștri pregătesc cu grijă fiecare preparat, barmanii sunt foarte atenți ca băuturile alcoolice și non-alcoolice să fie în acord cu preparatele. Fiecare eveniment este special pentru noi.

Ambient elegant
Aranjamentul sălii cu mese rotunde și fețe de masă elegante, vine în completarea decorului rafinat.

restaurant botez

Restaurant botez Sibiu

până la 130 pers. 3 saloane

Localizarea centrală a hotelului, meniurile compuse din preparate delicioase și servirea impecabilă, sunt doar câteva dintre avantajele oferite de echipa MyContinental atunci când doriți să organizați un botez memorabil în Sibiu.

Cere ofertă
Descriere

Echipa MyContinental Sibiu dispune de o experiență vastă în organizarea petrecerilor de botez. Hotelul pune la dispoziția clienților două săli de botez în Sibiu.

Sala Faust are o capacitate maximă de 130 de persoane și dispune de lumină natură și de ieșire directă la o terasă de dimensiuni generoase. Decorul în culori calde permite orice tematică pentru botezul bebelușului dumneavoastră.

În situația în care doriți un eveniment mai restrâns, Sala Faust se poate transforma într-o sală mai mică, pentru 40-48 de invitați.

Altă opțiune pentru petrecerea de botez este sala Turandot. Comodă și spațioasă, această sală de botez din Sibiu poate găzdui până la 80 de invitați.

Beneficii

Pe lângă variantele personalizate pentru meniuri și flexibilitatea echipei, MyContinental Sibiu oferă clienților săi și următoarele beneficii pentru a completa reușita botezului:

  • o noapte de cazare în cameră superior, oferită părinților;
  • două locuri de parcare gratuite;
  • tarife speciale de cazare pentru invitații care doresc să rămână în hotel în noaptea evenimentului;